Tisztelt Vásárló !

Napjainkban sok fajta grill készülék kapható, a kezdetlegestől az egészen profi készülékekig bezárólag. Ezek jellemzően egy-egy féle sütési, illetve tüzelési megoldást tudnak.

Ha a grillezés mellett néha bográcsozni szeretnénk, más eszköz kell, ha szalonnasütéshez lenne kedvünk, szintén. A forgatóval működtetett grillezéshez, vagy a saslik sütéshez szinte csak a gázos berendezések adapterei kaphatók, pedig a faszén illata a grillezéshez nélkülözhetetlen. A „Low N Slow” füstön grillezés pedig elképzelhetetlen külön berendezés, a smoker nélkül, amelyek igen magas áron kaphatók.

Én magam imádom a grillezést, mindenféle kinti sütést, és a hosszú, füstön grillezést is. Csodálatos ételeket lehet készíteni ezekkel az eljárásokkal, és ilyenkor kiváló alkalom adódik egy jó társaságban a beszélgetésre, sörözésre is.

Hosszú évekig használtam én is a különböző berendezéseket váltogatva, míg egyszer úgy gondoltam: Elég, nekem nem ilyen kell !

Nekikezdtem egy készülék tervezésének, amiről úgy gondoltam, hogy az otthoni sütögetés minden fajtáját tudja majd, lehet vele grillezni, szalonnát sütni, bográcsozni, saslikot sütni, párhuzamosan közben zöldséget, gombát pirítani gázon, serpenyőben, és a teljes kiépítésben alacsony hőfokon füstön grillezni is, mindezt modul rendszerben. Kialakítását az egyszerű kézi működtetéstől az exkluzív motoros változatig képzeltem, ki milyet szeretne, lényeg a jó használhatóság és a kiváló minőség.

Az első készülék (V1) elkészülte után 2 nyári szezon próbaüzem következett, ami maga a sütő és az adapterek tesztelését, átalakítását, tökéletesítését szolgálta, illetve új ötletek kivitelezését tette lehetővé. A kinézet is változott kicsit. Készült V2 és V3 is. Mindent ki akartam próbálni mielőtt azt mondom, hogy eladó.

Nos immár eladó, jól működik, sok finomságot készítettem vele a próbaüzem alatt. A fejlesztés nem állt meg, a barátoktól is jönnek az ötletek, amelyeket az alapkészülékre fel lehet majd szerelni. A berendezések és a kiegészítők is rendelésre, egyedileg készülnek, nem sorozatgyártott termékről van szó, így a kiépítéstől függ a gyártás átfutási ideje.

A berendezés ár-érték aránya véleményem szerint jó, de erről majd használat közben Önök is megbizonyosodhatnak. Remélem egyet fognak érteni velem. A legnagyobb, „Smoker kiépítés” például jóval olcsóbb, mint a hasonló méretű, neves gyártók termékei, és használata, tüzelése jóval egyszerűbb.

Lényeges, hogy minden étellel érintkező, illetve ahhoz közeli rész kizárólag rozsdamentes acélból készül ! Nem lehetséges a krómozás leégése, az alkatrészek rozsdásodása, és így káros anyagok ételbe történő bekerülése !

Tisztelt Vásárló, remélem ez a készülék nagyon sok örömöt fog okozni Önnek, családjának, baráti körének. Én úgy vélem ezzel a készülékkel a grillezés egy új szintjét ismerik meg majd Önök is.

Jó étvágyat kívánok !

Kovács József

Katalógus letölthető változatban